Stukje uit de Woudenbergse krant.

R.C.R. voor vertrouwde service


RENSWOUDE - RCR (Reparatie Centrum Renswoude) heeft aan de Dorpsstraat 51 een winkel met een breed assortiment witgoed, bruingoed en huishoudelijke apparatuur. ,,Maar naast nieuwe apparaten leveren, is service verlenen en reparaties uitvoeren onze prioriteit; waaronder alle service voor Miele. RCR is Miele servicepartner en we kunnen alle werkzaamheden verrichten die ook een monteur van het merk uitvoert'', aldus Johann Heij.


,,Ik repareer al 38 jaar apparatuur van kapotte thermostaten in koelkasten tot de huidige computergestuurdewasmachines. Eerst in de avonduren en op zaterdag. Voor allerlei apparaten in huis kwam ik bij de mensen langs of nam deze mee om op de zolderkamer te repareren. Natuurlijk komt dan de vraag of ik ook een nieuwe wasmachine kon leveren. Daardoor startten we in 1996 met een kleine verkoopruimte. Deze was al gauw te klein en in 2005 mochten we de winkel aan de Dorpsstraat 51 laten openen door de burgemeester.'' Rondom de wasmachines in het midden van de winkel vind je koelkasten, vriezers en vaatwassers. Ook LED-televisies en aanverwante artikelen, klein huishoudelijk en onderdelen.

 

Geen voorrijkosten
Samen met zijn vrouw Bep staat Johann de klanten te woord voor uitleg van nieuwe apparaten of overleg voor reparatie. RCR blijft zich tevens heel bewust richten op het leveren van service. ,,Ik repareer zelf de audio en video apparatuur in de werkplaats en bij de mensen thuis voor het plaatsen, aansluiten en repareren van witgoed apparaten. Wij rekenen geen voorrijkosten, maar alleen de tijd die we voor een klant bezig zijn. Soms gaat het alleen om een klein beetje uitleg hoe een apparaat eigenlijk werkt. Een televisie kan veel mogelijkheden hebben; ook wasmachines hebben gecompliceerde programma's. En wanneer er een defect is, kijken we ter plekke of het apparaat te repareren is, of nemen het mee naar onze werkplaats. We overleggen altijd en geven een eerlijke prijsopgave. De klant kan dan zelf beslissen of hij liever voor vervangen kiest of toch voor repareren.'' Zo krijgt de klant alle vertrouwde service.

Beko
,,In de winkel hebben we bekende topmerken als Siemens, Miele, Bosch, LG, Panasonic, Sharp en Beko. Beko is hier nog redelijk onbekend, maar een goed en betaalbaar alternatief. Zij geven op diverse apparaten 5 jaar garantie. In ons assortiment kiezen we voor kwaliteit en bieden dat tevens in uitstekende service. Hiermee zijn we wellicht niet de goedkoopste, maar je kan bij ons altijd terecht voor een eerlijk advies. En met een eigen monteur en werkplaats voeren we reparaties in eigen beheer uit'', besluit Johann Heij. Kijk voor meer informatie, acties, reparatietarieven en het assortiment op: www.rcr-renswoude.nl of bel met: 0318-574758 of 0318-746020